top graphic
top graphic
Picture of clouds
top graphic
item1

Sitemap

Korat diskussionslister

catgifJeg vil gerne opfordre alle med en smule interesse for Koraten, om de ejer en eller flere nu eller ønsker at eje en i fremtiden, at deltage i koratworld list. Vi diskuterer alt hvad der vedrører Koraten lige fra hvilke narrestreger de nu har fundet på til annonceringer af nye kuld til udstillingsresultater til helbredsproblemer. Alt hvad man kan komme i tanke om, der på nogen måde vedrører vores Korater,diskuterer vi!

Koratworld List:

Denne liste er helliget Koraten og henvender sig til Korat opdrættere og ejere verden over. Formålet med listen er at opfordre til samarbejde og udveksling af informationer og erfaringer (både dårlige og gode) blandt Korat folk og at forbedre kendskabet og udbredelsen af racen så meget som muligt.

For mere information: http://www.koratworld.com
Sproget på listen er engelsk.

item5

Click here to subscribe to
Koratworld Mailing List

Dette er en anden interessant liste for dem som ved lidt om Koratens, Burmeserens og Siameserens historie i Thailand og i den Vestlige Verden. Vi snakker om katte i Thailand med fold der bor i Thailand. Vi snakker om katte der er blevet eksporteret fra Thailand og hvorda de trives i deres nye omgivelser. Også her er historier om hvad vores katte finder på af narrestreger velkomne.

Thai Cat Breeds List

Khaao Manee, Si Sawaat, Wichien Maas, Gow Taem, Thong Daeng... Interessen de oprindelige katteracer, fundet i Thailand og kendt der i hundreder af år hvor de er blevet beskrevet i Tamra Maew (Cat-Book Poems), vokser. Denne lister stiler efter at sammenbringe folk fra hele verden som ønsker at lære mere eller diskutere disse traditionsbundne katte, deres legender, historie og myter, og deres betydning for racekattene i resten af verden.

Denne liste er også på engelsk.

item5a

Click here to subscribe to
Thai Cat Breeds List

Si-Sawat list

Som supplement til koratworld list er der oprettet en mere uformel liste, hvor man kan dele gode og dårlige erfaringer om sin/e Korat/er og andre katte, man måtte dele hjem med.

Jeg vil gerne opfordre alle med en smule interesse for Koraten, om de ejer en eller flere nu eller ønsker at eje en i fremtiden, at deltage på begge lister. Vi diskuterer alt, hvad der vedrører Koraten - lige fra hvilke narrestreger de nu har fundet på til annonceringer af nye kuld til udstillingsresultater til helbredsproblemer. Alt hvad man kan komme i tanke om, der på nogen måde vedrører vores Korater, diskuterer vi!

Listen er engelsk-sproget.

item5a1

Click to join Si-Sawat

korat3
dkprimpraus2

 

 

item12

 

 

item3 yhst22884754111614207712915895